Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder Sparreboom verwelkomt trampolinepark Jumpsquare

Geplaatst: 2-4-2019

Wethouder Janneke Sparreboom bracht vrijdag 29 maart een bezoek aan de nieuwste aanwinst in het centrum van Lelystad: Indoor trampolinepark Jumpsquare.

Jumpsquare

Jumpsquare is sinds 9 maart gevestigd aan de Meent en is sinds de opening al helemaal ontdekt door de jongeren. Het indoor trampolinepark is de ultieme combinatie tussen fun en sport in een stoere setting. Bezoekers kunnen zich uitleven in een Freestyle area, BigAirBag area, High Performance area met Walk on Wall, Dodge/Basketball area en twee Foampit areas.

Lelystad mooie locatie

Manager Operations Danny Smits is blij met de opening van de vestiging in Lelystad: “Wij zagen in Lelystad potentie voor ons bedrijf. We hebben voor Lelystad gekozen vanwege de mooie geschikte locatie en de toekomstplannen die Lelystad heeft. Het vestigingsproces is heel fijn en prettig verlopen. We bieden voor ieder jong en oud wat wils, en je kunt er ook terecht voor een feestje of teambuilding bijvoorbeeld. Aansluitend kun je in het restaurant iets eten en drinken. Met uitzicht op de trampolines. We hebben een mooie start gehad en die hopen wij door te trekken. Met een hoop vrolijke bezoekers.”

Wethouder Janneke Sparreboom heet het bedrijf welkom in Lelystad: “Jumpsquare is een mooie aanwinst voor Lelystad. Dit bedrijf past prima in onze jonge stad en het geeft reuring in ons Stadshart."