Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Wethouder Sparreboom geeft vervolg aan serie ‘Made in Lelystad’

Geplaatst: 9-4-2019

Wethouder economische zaken, Janneke Sparreboom houdt zich graag op de hoogte van het wel en wee van het in Lelystad gevestigde bedrijfsleven. Een van de middelen is het afleggen van bedrijfsbezoeken. ‘Lelystad is een stad van en voor ondernemers. Wij geven graag samen met hen vorm aan Lelystad als ondernemende stad,’ aldus de wethouder.

Haar bezoeken aan Lelystadse ondernemingen betekenen een wederzijdse uitwisseling van informatie, ervaringen en gedachten over hoe ondernemen voor het betreffende bedrijf in Lelystad tot haar recht komt.

Made in Lelystad 

In de in het huis-aan-huis blad FlevoPost te publiceren serie ‘Made in Lelystad’ wordt verslag gedaan van de bedrijfsbezoeken. Zo maakt niet alleen de wethouder, maar ook de lezer kennis met bedrijven die Lelystad als vestigingsplaats en uitvalsbasis voor hun bedrijfsactiviteiten hebben gekozen. ‘Lelystad is een stad van en voor ondernemers. Wij geven graag samen met hen vorm aan Lelystad als ondernemende stad,’ aldus wethouder economische zaken Janneke Sparreboom.

Start in 2016

De artikelenserie ‘Made in Lelystad’ begon in 2016 onder de toenmalige wethouder EZ, Jop Fackeldey. Wethouder Janneke Sparreboom drukt haar eigen stempel op de publicatie, o.a. door elk bedrijfsbezoek te voorzien van een ervaren of nog te verwerken Tip en/of bereikte c.q. geambieerde Top.

Op 29 maart 2019 bracht zij een bezoek aan mechanisatiebedrijf De Nieuwstad op bedrijventerrein Oostervaart. Lees hier het op 10 april 2019 in de FlevoPost gepubliceerde verhaal.