Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Officiële opening Respijthuis Lelystad

Geplaatst: 17-4-2019

Op vrijdag 12 april jl. opende wethouder Nelly den Os officieel het Respijthuis Lelystad. Onder het toeziend oog van een 60 tal genodigden, gaf zij, samen met voorzitter Albert Kok, op ludieke wijze lucht aan het Respijthuis.

Het belang

In haar toespraak benadrukte mevrouw Den Os het belang van het Respijthuis. Het Respijthuis Lelystad is een logeeradres voor mensen met een aandoening of ziekte. In een sfeervolle ambiance genieten zij daar van een moment van vakantie, terwijl hun mantelzorger elders op adem kan komen. “Het Respijthuis geeft mantelzorgers lucht”!

Natuurlijk bedankte mevrouw Den Os ook de vrijwilligers “zonder de inzet van deze enthousiaste mensen, kan het Respijthuis niet draaien”. Naar de aanwezige wethouder de heer Peter van Bergen uit Dronten, sprak zij de hoop uit op samenwerking, opdat ook gasten vanuit Dronten de weg naar het Respijthuis zullen vinden.

Informatie

Wilt u gebruikmaken van het Respijthuis of als vrijwilliger aan de slag? Stuur een email naar info@respijthuislelystad.nl en kijk voor nadere informatie op www.respijthuislelystad.nl.