Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Nieuwe aanspreekpunten in Warande

Geplaatst: 29-3-2019

In Warande zijn verschillende personen in en voor de wijk werkzaam. Er zijn enkele nieuwe gezichten die wij graag aan u voorstellen.

Wijkagent Raimon de Boer

De wijkagent van Warande is Raimon de Boer. Als wijkagent is hij de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie.

Telefonisch is Raimon bereikbaar via 06–22085845 en 0900-8844 of per e-mail raimon.de.boer@politie.nl.

Raimon de Boer

Opbouwwerkers Welzijn Lelystad

Richarda Westervoorde en Sander Paasman zijn opbouwwerkers in stadsdeel Zuidwest, waar Warande onder valt. De opbouwwerker is het aanspreekpunt in de wijk voor bewoners die een idee hebben voor de wijk, die zich zorgen maken over bijvoorbeeld een buurtbewoner, die op zoek zijn naar de juiste persoon voor een vraag of probleem. De opbouwwerker heeft korte lijntjes met onder andere sociaal wijkteam, wijkpunt, gemeente, woningcorporatie, wijkagent, instanties in de stad en wijk.

U kunt Richarda Westervoorde bereiken via r.westervoorde@welzijnlelystad.nl en Sander Paasman via s.paasman@welzijnlelystad.nl. Of via het algemene telefoonnummer 0320-707159.

Richarda Westervoorde Sander Paasman

Milieuhandhaver

Bianca de Vaan is milieuhandhaver voor Warande en het eerste aanspreekpunt van de gemeente voor klachten over milieudelicten in de openbare ruimte. De handhaver rijdt geregeld door de wijk om te controleren of er in de wijk problemen zijn zoals bijvoorbeeld gedumpt (tuin)afval.

Bianca de Vaan is bereikbaar via 06 – 10 32 20 87 en per mail via stadstoezicht@lelystad.nl, het algemene telefoonnummer 14 0320 of de gemeente-app.

Bianca de Vaan

Spreekuur Warande

Er is iedere maandag spreekuur in Lelystad Haven, van 10.00 tot 11.00 uur in buurtcentrum MFA De Windhoek aan de Ringdijk 187 te Lelystad-Haven. Hier kunt u als inwoner van Warande terecht.

Ga voor een overzicht van alle aanspreekpunten in uw wijk naar de website.