Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Inloopbijeenkomst voorontwerpbestemmingsplan Theaterkwartier 18 april

Geplaatst: 16-4-2019

Samen met bewoners, ondernemers, eigenaren en culturele instellingen werkt de gemeente aan de ontwikkeling van een levendiger en groener Stadshart. We nemen hierin de volgende stap: de ontwikkeling van het Theaterkwartier. Dit is het gebied rondom het Agoratheater.

Theaterkwartier: een levendig gebied om te wonen en uit te gaan

Met het Theaterkwartier willen we een aantrekkelijk en levendig woon- en uitgaansgebied realiseren. We hebben hiervoor het bestemmingsplan voorbereid. Met dit plan maken we het mogelijk dat een bioscoop, een poppodium en horeca zich in het Theaterkwartier kunnen vestigen.

Wilt u reageren op de plannen?

U kunt het voorontwerp-bestemmingsplan Theaterkwartier nu bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl. Het plan ligt ook bij de informatiebalie in het stadhuis. U kunt (schriftelijk of mondeling) reageren op dit plan tot 16 mei 2019.

Komt u naar de inloopavond?

We organiseren een inloopavond over het voorontwerp-bestemmingsplan voor het Theaterkwartier. Tijdens de inloopavond kunt u het bestemmingsplan inzien. En u kunt vragen stellen aan de medewerkers van de gemeente. Ook kunt u deze avond uw inspraakreactie op het bestemmingsplan achterlaten.      

  • Locatie: Stadhuis, Stadhuisplein 2, Lelystad
  • Tijdstip: Donderdag 18 april 2019
  • Tussen 17.00 uur en 20.00 uur

U kunt op ieder moment binnen lopen.