Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

College te gast bij Resto VanHarte

Geplaatst: 11-4-2019

Op 9 april was het college van burgemeester en wethouders te gast bij sociaal restaurant Resto VanHarte in wijkcentrum Zuiderzee. In een goede sfeer spraken bewoners en collegeleden met elkaar over verschillende onderwerpen. Waar lopen de burgers tegenaan als je het hebt over wonen, werken, recreëren, veiligheid in de wijk en in het verkeer, gezondheid, financiën, etc.? Dit soort vragen kwam ruimschoots aan bod en per tafel werd met de betreffende wethouder of burgemeester van gedachten gewisseld. Een mooie ontmoeting tijdens een lekker en gezond diner en in een gezellige sfeer. Daar draait het om bij Resto VanHarte!

Iedereen welkom

Resto VanHarte is er voor iedereen die zich alleen voelt en graag andere mensen wil ontmoeten en/of een kleine beurs heeft. Juist om het aanschuiven voor iedereen toegankelijk te maken, bedragen de kosten voor het 3-gangendiner slechts € 7,-- per persoon (kinderen 3,50). Een enthousiast team van vrijwilligers zet zich iedere dinsdagavond in om voor 30-80 mensen een gezond en lekker diner op tafel te zetten. Vaak zijn er themadiners (zoals het gezondheidsdiner op 23 april en het gedichtendiner in mei) waar extra uitgepakt wordt met presentaties, optredens en live-muziek. Om bewoners op weg te helpen worden zij regelmatig geïnformeerd over actuele activiteiten (in de buurt of in de stad) van diverse organisaties.

Ontmoetingen

Het gaat vooral om de ontmoetingen. Niemand hoeft alleen thuis te zitten, iedereen is van harte welkom bij de Resto. Zet die stap en schuif lekker aan! U kunt reserveren voor de diners via www.restovanharte.nl of telefonisch via 0900-9003030. Voor meer vragen of voor sponsoring van Resto VanHarte Lelystad kunt u contact opnemen met Restomanager Manon Geerlings, tel. 06-18345281, m.geerlings@restovanharte.nl.