Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Lelystad Akkoord organiseert 5e masterclass 'Sociaal ondernemen' door Renzo Deurloo

Geplaatst: 1-11-2018

In de week van de ondernemer organiseert het Lelystad Akkoord op dinsdag 13 november 2018 vanaf 15.30 uur haar 5e masterclass. Spreker is Renzo Deurloo, eigenaar van een sociale onderneming waar ruim 80% van de medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft, GreenFox Social Return. Een bijzonder business model dat impact boven winstmaximalisatie stelt.

Voorsprong op arbeidsmarkt

Renzo detacheert mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of zoals hij het liever zegt een voorsprong op de arbeidsmarkt. "Daarmee halen we al het risico weg bij onze opdrachtgevers en begeleiden we ze net zo lang ze interessant zijn om in dienst te komen bij onze opdrachtgever," aldus Renzo.

Aanmelden en vragen

Al bij het Lelystad Akkoord aangesloten bedrijven melden zich kosteloos aan. Reserveren kan via info@lelystadakkoord.nl. De masterclass wordt bij het Werkbedrijf Lelystad aan de Vaartweg 67 gehouden. Wilt u naar aanleiding van dit bericht meer weten over het Lelystad Akkoord en over deze masterclass? Of wilt u zich als bedrijf aansluiten? Neem dan contact op met Irene Medema, campagnemanager Lelystad Akkoord (tel. 06-26408841 of mail naar  info@lelystadakkoord.nl).