Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Readyforliving werkt aan nieuw ontwerp ‘grachtenwoningen’

Geplaatst: 16-3-2018

Voor de grachtenwoningen die eerder onder de projectnaam ‘Sing’ op de markt aangeboden werden, komt een ander ontwerp. De woningen zijn gepland nabij voorzieningen als supermarkt en Kindcentrum/MFA Warande.

Nu de reserveringsovereenkomst tussen gemeente Lelystad en ontwikkelaar Efy Group is opgezegd, is de eerstvolgende ontwikkelaar op de openbare inschrijvingslijst aan zet.  Het is Readyforliving  die nu met de gemeente een overeenkomst is aangegaan. Readyforliving  gaat nu hun voor de openbare inschrijving  ingezonden ontwerp uitwerken tot een definitief concept. Zodra precies bekend is wanneer de woningen in de verkoop komen, zal dat worden gemeld.

Schetsontwerp

Het schetsontwerp van de woningen die Ready for Living op de locatie  aan de Haagwinde wil realiseren past in de stijl van de reeds gerealiseerde gebouwen op het MFA eiland. Het gaat in totaal om 22 woningen. De gezinswoningen liggen aan het water. Er kan bij huis geparkeerd worden en het plan is de woningen te bouwen met een steenmix in lichte tint als contrast met donkerder hout.