Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Samen gezond eten en leven met Heel Lelystad Fit!

Geplaatst: 17-1-2018

Olga Commandeur, presentatrice van het bekende tv-programma ‘Nederland in Beweging’, heeft dinsdag 16 januari 2018 het startsein gegeven voor vier weken vol activiteiten om heel Lelystad fit te krijgen. Dit deed zij samen met burgemeester Ina Adema, alle wethouders en ambtenaren in het stadhuis. De burgemeester en wethouder sport John van den Heuvel gingen samen een smoothie challenge aan, waarbij zij hun eigen smoothie bij elkaar hebben gefietst. Aansluitend gaf Olga Commandeur haar workshop bewegen ook in de Hanzeborg en Atolplaza. Op nummer 1 van de goede voornemens staat in Nederland ‘Afvallen’ en op nummer 3 ‘Meer sporten/bewegen’. Lelykracht wil met het project Heel Lelystad Fit alle Lelystedelingen die dit nastreven een steuntje in de rug geven.

Heel Lelystad Fit

Lelykracht organiseert gedurende de periode van 22 januari t/m 23 februari diverse activiteiten. Er zijn op verschillende locaties in Lelystad volop activiteiten op het gebied van gezond leven, bewegen en eten. Zo is er bijvoorbeeld buurtfruit afkomstig van de Lelystadse boer te vinden, kun je je bloeddruk laten opmeten en kun je een workshop Floor Barre volgen. Samen stimuleren we elkaar om door te zetten en zo samen fit worden. Deelname aan Heel Lelystad Fit is gratis, dus kom met je  buren, collega’s,  familie, vrienden en kennissen. 

Lelykracht

Lelykracht is een initiatief van FlevoMeer Bibliotheek, Kubus, Sportbedrijf Lelystad en Welzijn Lelystad. Sinds november 2015 bundelen zij hun krachten in Lelykracht. Lelykracht is een groeiende beweging die werkt aan de toekomst van Lelystad. Zij organiseren samen met de inwoners activiteiten en programma’s voor een sterkere samenleving en een vitaal en bruisend Lelystad. Een stad waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Een stad waar je met plezier en in verbinding met anderen woont. Een stad waar altijd wat te beleven valt. 

Meedoen

Meedoen? Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van Heel Lelystad Fit op www.lelykracht.nl/fit en schrijf je meteen in.