Naar hoofdinhoudNaar hoofdmenu

Werkzaamheden eerste fase aanleg Olmenpark van start

Geplaatst: 15-3-2018

Maandag 26 februari 2018 is begonnen met de eerste fase van de aanleg van het Olmenpark. In deze fase wordt grond vervoerd naar het Olmenpark. Deze grond dient als basis voor de verdere realisatie die in mei wordt opgepakt.

Grondtransport

Eerst wordt de grond vervoerd vanuit de locatie EilandWonen en daarna vanaf het depot op de Zonnedauwlaan. Voor het grondtransport wordt gebruikgemaakt van tractoren met karren. De route gaat via Zilverschoonlaan, Wederiklaan, Parnassialaan en Koriander of via Parnassialaan en Koriander. De aannemer draagt zorg voor het schoonhouden van de transportroutes. Ter plaatse van het Olmenpark wordt de grond in depot gelegd. Deze werkzaamheden nemen ongeveer drie weken in beslag.

Planning

Aan het einde van het voorjaar, begin van de zomer 2018, zal het grondwerk plaatsvinden. Het zand wordt dan in het Olmenpark op de definitieve plek aangebracht en afgewerkt. In het najaar zullen de bomen geplant en het plantsoen aangelegd worden. Aan het einde van het voorjaar, begin zomer 2019 worden de paden aangelegd en wordt het gras ingezaaid.

Lees meer over het ontwerp van het Olmenpark